Bekijk onze uitzending hier van het programma "LifestyleXperience" van RTL 4

Calux AMBIENT Edil Kamin Forma Slideshow Image 6 Slideshow Image 7 Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4

Contact
Home

ATech Pelletkachels

Gildeweg 30
2632 BA NOOTDORP

Postbus 148
2260AC LEIDSCHENDAM

Tel: 06-31796998
Mail: info@atechpelletkachels.nl
Web: www.atechpelletkachels.nl

Leveranciers

   

 

Pellets bestellen

Wij leveren uitsluitend Elite pellets

Klik HIER om pellets bij ons te bestellen.

 

Heeft u al eens aan een pelletkachel gedacht?

Een pelletkachel kan u jaarlijks namelijk een hoop geld besparen! U wilt toch ook de warmte die u gewend bent van uw centrale verwarming? U hoeft hier echter geen gas meer voor te gebruiken, nee we doen het gewoon weer met hout.

Een pelletkachel is een verbrandingsoven voor houtpellets. En zeg nou zelf, het ziet er ook nog gezellig en behaaglijk uit. Een pelletkachel is daarom het antwoord op de stijgende vraag naar duurzame en energiebesparende mogelijkheden.
* Milieuvriendelijk stoken met pellets van de hoogste kwaliteit
* Rendabele warmte en sfeer
* Uitvoerbaar in meerdere kleuren en vermogenssterktes
* Programmeerbare thermostaat voor een gelijkmatige warmte in de gehele ruimte

Wilt u meer weten over pelletkachels? Klik dan hier...

Italiaans design Pelletkachels van Artel, Calux en Edil Kamin

ATech Pelletkachel is exclusief dealer van Artel, Calux en Edil Kamin pelletkachels, een toonaangevende Italiaanse producent van alternatieve verwarmingssystemen zoals pelletkachels.

Een pelletkachel plaatst u in uw interieur en het is daarom ook belangrijk dat het uiterlijk van de pelletkachel u aan staat.

De uitstraling van onze pelletkachels zorgt er voor dat u niet alleen geniet van de warmte maar ook van het uiterlijk.

Klik hier voor meer informatie over het Artel, Calux en Edil Kamin pelletkachels assortiment...

Vraag vandaag nog een offerte aan bij ATech Pelletkachels

Wilt u weten wat een pelletkachel voor u kan betekenen? Het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt, oppervlakte van uw woonruimte is bijvoorbeeld erg belangrijk en hierin adviseren wij u graag. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan voor een pelletkachel in uw woning.

Klik hier om uit een van onze pelletkachels te kiezen om de offerte te kunnen maken...

De nieuwe Artel Corridor pelletkachel met 94% rendement

Nu Leverbaar, de Corridor Pelletkachels:

De nieuwe Corridor Pelletkachels, met maar liefst 94% rendement.

De Corridor pelletkachel heeft een beperkte diepte en is daarmee perfect geschikt voor smalle ruimtes.

Door de strakke lijnen komt de Corridor pelletkachel tot zijn recht in iedere living en zal uw om armen met al zijn warmte.

Door het hoge rendement is deze pelletkachel zeer spaarzaam met pellets en zal naast de mooie lijnen en warmte ook nog eens geld gaan besparen.

Benieuwd geraakt, kom dan eens naar onze showroom in Nootdorp om het zelf te ervaren of dit model pelletkachel iets voor u is.

Of klik hier voor meer informatie over Corridor pelletkachels...

Info
Real American Barbecue

Pellet BBQ’s staan al jaren aan de top tijdens barbecue-wedstrijden in de Verenigde Staten, waarom ?? Barbecueën op hout is gewoon lekkerder……

Gas geeft geen smaak, het fabricage proces van briketten vernietigd de smaakmoleculen in het hout waarvan ze zijn gemaakt. Hetzelfde geldt voor houtskool… je moet hout toevoegen voor smaak!

Een innovatief design en moderne technologie maken barbecueën met de Daniel Boone BBQ tot een plezier, is schoon en zonder stress. Grillen met pellets is gemakkelijk! Green Mountain Grill pellet BBQ’s hebben GEEN oppas nodig die constant het BBQ-proces moet bijstellen of het vlees moet redden van verbranding.
De temperatuur wordt met behulp van de digitale controller ingesteld en geregeld. De pellets zijn gemaakt van loofhout bomen en hebben een speciale samenstelling voor snel grillen, low and slow garen, of een combinatie van beide. En ...daardoor krijgt U meer tijd om bij uw familie, vrienden en gasten te blijven.
Na het barbecueën, zorgt de controller voor een veilige uitschakeling van het apparaat.

Gastronomische op hout gegrilde en gerookte delicatessen

De Daniel Boone BBQ gebruikt pellets als brandstof om te grillen, bakken of te roken. De enige vereisten zijn een stopcontact en het pelletreservoir, de z.g. hopper, moet BBQ pellets bevatten. Daarna de barbecue opstarten, instellen op de juiste temperatuur 70°C t/m 260°C voor grillen of roken …..en het feest kan beginnen. De Digitale Controller onderhoudt de ingestelde temperatuur en het LOW-PELLET alarm laat weten wanneer pellets moeten worden bijgevuld. De hopper kan voldoende pellets bevatten, ruim 8 kg, om eventueel ook ’s nachts rustig vlees of vis te roken zonder ernaar om te hoeven kijken.

Low and Slow Smoking / Roken:

We vinden het allemaal prettig om heerlijke gerechten op ons bord te krijgen zoals gegrild, gestoofd of gerookt varkens-, rund-, schapen-, kippenvlees of vis. En dat kunnen we doen in een handomdraai met deze BBQ, zonder gesukkel met houtblokjes, houtskool, zwarte handen, etc. zoals in een gewone barbecue ..

Grillen:

Grillen met pellets: smakelijk, geurig en zonder probleem .. het is vrijwel onmogelijk om het eten te verbranden !
De Daniel Boone BBQ bereidt uw voedsel veilig, het voedsel komt nooit in direct contact met de vlam.
Grillen met pellets geeft aan uw gegrilde gerechten de echte smaak van het hout.

En meer:

Een Green Mountain Grill/BBQ is DE buitenkeuken, een echte must-have.
Naast grillen en roken, is de Daniel Boone ook uitermate geschikt om te worden gebruikt voor het bakken van taarten en pizza's of sudderen van een stoofpot en dit alles met een simpele druk op de knop.

Het gehele jaar door:

Een investering voor het hele jaar, niet alleen voor in de zomer of wanneer het goed uitkomt.
De Daniel Boone BBQ is ontworpen en vervaardigd om het hele jaar, dus elk seizoen, te kunnen gebruiken, zelfs met wind, sneeuw of regen, maar natuurlijk wel met een redelijk verstand.
U kunt de Daniel Boone BBQ uren buiten laten werken, terwijl U de temperatuur van binnenshuis uit regelt met de "optionele" afstandsbediening. De BBQ is robuust en het ontwerp biedt een lange levensduur.

Of het nu gaat om een BBQ festijn met vrienden of een tuinfeest met familie, Daniel Boone BBQ is zowel een uitbreiding van uw keuken als een aanvulling voor UW tuin.

Info
Pellets

Wat zijn pellets?

De naam "pelletkachel" komt als vanzelf voort uit het te verbranden product. Toch zal het woord pellets of houtpellets wellicht niet direct een lichtje bij u doen branden. Vandaar deze korte uitleg.

Pellets zijn kleine cilindrische staafjes hout. Het is een vrij uniek houtproduct omdat het houtzaagsel dat wordt gebruikt voor de vorming onder zeer hoge druk wordt samen geperst. U zult begrijpen dat de kwaliteit van de pellet alles bepalend is voor de correcte werking van een pelletkachel.

Daarom bij ons alleen houtpellets van zeer hoge kwaliteit

Omdat de kwaliteit van houtpellets zo bepalend is, voor de correcte werking van de pelletkachel, zijn wij op zoek gegaan naar de beste houtpellets. Tijdens deze zoektocht zijn er diverse merken en soorten getest en kunnen u daarom nu de ideale houtpellets en pellethandel bieden.

Het huismerk van ATech Pelletkachels is gemaakt van vers zaagsel en afkomstig van houtzagerijen (dus niet van timmerfabrieken) en bevatten geen bindmiddelen of snoei afval. Zo zorgen wij ervoor dat de kwaliteit, van de altijd licht gekleurde houtpellets, gewaarborgd blijft.

En natuurlijk zijn deze houtpellets Din Plus gecertificeerd.

Wilt u houtpellets kopen, vult u dan onderstaand formulier in. Binnen 10 werkdagen heeft u 65 zakken van 15 kg. kwaliteit pellets aan huis bezorgd.

Contactgegevens:

Voornaam: *
Achternaam: 
Adres (+eventuele toevoeging): 
Postcode: 
Woonplaats: 
Telefoonnummer: 
Mobiel Telefoonnummer: 
E-mailadres :  *

Elite pellets á 975kg/ pellet aan huis gebracht, 65st x 15kg (incl. BTW):

Prijs: 295,00 € Aantal: 

Eventuele vragen of opmerkingen:

Opmerkingen/Vragen:
Beveiliging:

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Info
Aansluiting

Verwarm uw hele huis met één pelletkachel!

 

 

 

 

Artel CV Pelletkachels

Uw centrale verwarming (CV) stoken op hout? Dit kan met de pelletkachels die hiertoe speciaal zijn ingericht. Deze pelletkachels functioneren als ieder andere pelletkachel maar leveren warm water voor de CV. De Artel CV pelletkachels zijn voorzien van alle toebehoren om volledig zelfstandig te functioneren.

Dit betekend dat de kachel direct in uw bestaande CV netwerk kan worden geplaatst zonder extra kleppen of pompen te plaatsen!

De Artel CV pelletkachels beschikken over dezelfde keurmerken (TUV, CE, enz.) als ook elke andere gasgestookte CV / HR ketel. Ze zijn door genoemde instanties dus volledig veilig bevonden.

De CV pelletkachel kan perfect als moederhaard in uw woning worden geplaatst. Omdat de kachel stralingswarmte afgeeft, welke vergelijkbaar is met een houtkachel, heeft u heerlijke warmte in uw woonkamer. De rest van uw woning wordt verwarmd door het CV gedeelte van de pelletkachel.

Kort gezegd, de gerieflijke warmte van een hout kachel in uw woonkamer en het gemak van centrale verwarming in de rest van uw woning, wat wilt u nog meer?

Wilt u weten of een CV pelletkachel geschikt is voor uw woning. Kom dan langs in Nootdorp of vraag informatie aan bij ATech Pelletkachels.

Afvoermaterialen Pelletkachels

Bij de aanschaf van uw pelletkachel dient u extra aandacht te besteden aan de afvoer van uw pelletkachel. Wij bieden u daarom een compleet assortiment afvoermaterialen voor pelletkachels aan.

De pelletkachel afvoermaterialen die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in 2 mm zwart gemoffeld staal of onbehandeld RVS.

De RVS materialen zijn uitvoerbaar in enkelwandig en dubbelwandig geïsoleerde pijpen speciaal voor pelletkachels.

Voor zowel gevel afvoer (Pelletkachel afvoer Horizontaal naar buiten) als ook rechtstandig omhoog vindt u bij Aetch Pelletkachels alle onderdelen die u nodig heeft.

Bij ons zijn alle pelletkachel afvoer onderdelen ook nog eens op voorraad dus een korte levertijd is gegarandeerd.

Mocht u het niet zien zitten om de installatie van uw pelletkachel zelf uit te voeren, dan is dat totaal geen probleem.

De volledig gecertificeerde ATech pelletkachel monteur staat tot u dienst om de installatie van uw pelletkachel netjes en kundig voor u te verzorgen.

Tevens is onze monteur gecertificeerd om aanpassing te maken aan u CV leiding netwerk, in het geval dit nodig is als er een CV pelletkachel wordt geïnstalleerd.

Als u de pelletkachel laat installeren door de ATech monteur dan wordt de pelletkachel ook volledig ingeregeld en krijgt u ter plekke uitleg over de bediening van uw Artel Pelletkachel.

Zwart gemoffeld staal 2 mm rechte buizen t.b.v. Pelletkachels

Ø 80 mm lengte 100 cm
Ø 80 mm lengte 50 cm
Ø 80 mm lengte 25 cm

Zwart gemoffeld staal 2 mm bochten t.b.v. Pelletkachels

Ø 80 mm bocht van 90°
Ø 80 mm bocht van 45°
Ø 80 mm (3x) T-stuk incl. einddop

Dubbelwandig geïsoleerd RVS t.b.v. Pelletkachels

Ø 80 mm / 130 mm, 50 cm
Ø 80 mm / 130 mm, 100 cm

Diversen afvoermaterialen t.b.v. Pelletkachels

Ø 80 mm RVS Einddop
Ø 80 mm beugel zwart
Ø 80 mm RVS Chinese kap
Ø 80 mm Rozet zwart

Laat u adviseren bij installatie

Onze service gaat zeer ver, u moet immers eindeloos en probleemloos kunnen genieten van uw pelletkachel. Wij geven u daarom graag gratis advies bij plaatsing van uw pelletkachel, wilt u bijvoorbeeld horizontaal of verticaal afvoeren? Maak gebruik van onderstaand formulier om gratis advies aan te vragen of voor meer informatie over onze afvoermaterialen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken.

Info
Assortiment

Maak een keuze uit een van onze leveranciers.

Info
Assortiment

Ons assortiment Artel pelletkachels is zeer breed, voor elke smaak of portemonnee is er wel een pelletkachel beschikbaar. De houtpelletkachels zijn dan ook te verkrijgen in een strakke moderne vormgeving en in een meer klassieke vormgeving. Naast de vormgeving is ook de wijze van verwarmen optioneel.

Traditionele verwarmingsmethode

De warme lucht wordt aan de voorzijde van de pelletkachel uitgeblazen en verwarmt enkel de ruimte waarin de kachel zich bevindt.

Centrale Verwarmings (CV) methode

De pelletkachel CV wordt als moederhaard geplaatst in de te verwarmen ruimte. Deze ruimte wordt verwarmd door middel van straling (zoals bij een houtkachel), echter het merendeel van de warmte wordt afgegeven aan het water dat door het bestaande CV netwerk wordt gepompt. Door de hoge rendementen zijn alle Artel CV Pelletkachels Hoogrendement CV ketels.

Kanalisatie verwarmingsmethode

De warme lucht wordt aan de voorzijde van de pelletkachel uitgeblazen en verwarmt de ruimte waarin de kachel zich bevindt. Aan de achterzijde van de kachel bevinden zich nog twee extra uitstroom openingen waaraan 80 mm pijpen gemonteerd kunnen worden om andere vertrekken te verwarmen.

Ons assortiment Artel Pelletkachels kent de volgende productseries. Klik op een serie om de beschikbare pelletkachels en pelletkachel prijzen nader te bekijken. De series kennen elk weer een variatie aan vermogens.

Klik op de foto van de gewenste pelletkachel en vindt de pelletkachel prijzen en de specificatie bladen per type pelletkachel.

Bekijk hieronder ons assortiment van pelletkachel

EASY VR serie (91% Rendement)

Classic VR serie (91% Rendement)

Elite HR serie (94% Rendement)

Classic CV serie (94% Rendement)

Elite CV serie (94% Rendement)

Inserto serie

Corridor serie (94% Rendement)

Corridor HR serie NIEUW (94% Rendement)

Sintesi CV Pelletketel

 

Info
Artel Pelletkachel Easy VR

Is deze kachel wat voor u?

Hieronder ziet u de door u geselecteerde kachel. U kunt geheel vrijblijvend en kostenloos een offerte aanvragen.

Artel Pelletkachel Easy VR Wit - Rood - Zwart

Bent u op zoek naar een goed werkende pelletkachel maar is uw budget niet al te groot? Dan is de Easy lijn voor u de uitkomst. De Easy lijn bestaat uit drie kleurvarianten en 3 verschillende vermogensvarianten tegen een lage prijs en goede kwaliteit verhouding.

Easy pelletkachel prijzen

- S 6,73 kw € 1.429,-incl. btw - Bekijk de specificatiebladen
- M 8,61 kw € 1.629,- incl. btw - Bekijk de specificatiebladen
- L 10,26 kw € 1.829,- incl. btw - Bekijk de specificatiebladen

Garantie Periode:

* 5 jaar op de body van de pelletkachel
* 2 jaar op draaiende delen en besturing

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie, advies of een offerte aanvragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Klik op onderstaande knop om te reageren op deze kachel.

Info
Artel Houtpelletkachel Classic VR

Is deze kachel wat voor u?

Hieronder ziet u de door u geselecteerde kachel. U kunt geheel vrijblijvend en kostenloos een offerte aanvragen.

Artel Houtpelletkachel Classic VR Wit - Rood -Zwart

Wellicht de meest hardlopende variant van de pelletkachel is de populaire Classic lijn. Een mooi vormgegeven pelletkachel welke leverbaar is in drie vermogensvarianten:

Artel Classic pelletkachel prijzen

- S 6,73 kw € 1.699,- incl. btw - Bekijk de specificatiebladen
- M 8,61 kw Prijs niet bekend - Bekijk de specificatiebladen
- L 10,26 kw € 2.099,- incl. btw - Bekijk de specificatiebladen
- XL 14,50 kw € 2.599,- incl. btw - Bekijk de specificatiebladen
- XL Kanalisatie 14,50 kw € 3.199,- incl. btw - Bekijk de specificatiebladen

Garantie Periode:

* 5 jaar op de body van de pelletkachel

* 2 jaar op draaiende delen, besturing en lakwerk

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie, advies of een offerte aanvragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Klik op onderstaande knop om te reageren op deze kachel.

 

 

 

 

 

Info
Artel Pelletkachel Elite HR

Is deze kachel wat voor u?

Hieronder ziet u de door u geselecteerde kachel. U kunt geheel vrijblijvend en kostenloos een offerte aanvragen.

Elite HR Wit - Rood - Zwart

Houdt u van de strakke lijnen van Italiaans design? Dan is een pelletkachel uit de Elite HR lijn iets voor u. Verkrijgbaar in drie varianten en in vier verschillende vermogens.

De Elite HR lijn zijn hoog rendementskachels, het rendement is maar liefst 94%!

Elite pelletkachel prijzen

- S 7.35 kw € 2.029,- incl. btw - Bekijk de specificatiebladen
- M 9.11 kw € 2.229,- incl. btw - Bekijk de specificatiebladen
- L 11.24 kw € 2.429,- incl. btw - Bekijk de specificatiebladen
- XL 14.30 kw Nog niet beschikbaar - Bekijk de specificatiebladen

Garantie Periode:

* 5 jaar op de body van de pelletkachel

* 2 jaar op draaiende delen en besturing

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie, advies of een offerte aanvragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Klik op onderstaande knop om te reageren op deze kachel.

Info
Artel Pelletkachel Classic CV

Is deze kachel wat voor u?

Hieronder ziet u de door u geselecteerde kachel. U kunt geheel vrijblijvend en kostenloos een offerte aanvragen.

Classic CV Pelletkachel Wit - Rood - Zwart

Het paradepaardje uit ons assortiment zijn zonder twijfel de CV Pelletkachels, verkrijgbaar in nagenoeg alle varianten. Een krachtige pelletkachel die het gehele CV netwerk in uw woning kan verwarmen door de verbranding van pellets.

De Classic CV pelletkachel is beschikbaar in drie kleurvarianten met een vermogen varierend van 13,61 tot en met 21,70 kw.

Artel Classic CV Pelletkachel prijzen

- S 13,60 kw € 3.349,- incl. btw - Bekijk de specificatiebladen
- M 17,90 kw € 3.549,-incl. btw - Bekijk de specificatiebladen
- L 21,70 kw € 3.749,- incl. btw - Bekijk de specificatiebladen

Garantie Periode:

* 5 jaar op de body van de pelletkachel

* 2 jaar op draaiende delen en besturing

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie, advies of een offerte aanvragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Klik op onderstaande knop om te reageren op deze kachel.

Info
Artel Pelletkachel Elite CV

Is deze kachel wat voor u?

Hieronder ziet u de door u geselecteerde kachel. U kunt geheel vrijblijvend en kostenloos een offerte aanvragen.

Artel Pelletkachel Elite CV Wit - Rood - Zwart

Het paradepaardje uit ons assortiment zijn zonder twijfel de CV pelletkachels, verkrijgbaar in nagenoeg alle varianten. Een krachtige pelletkachel die het gehele CV netwerk in uw woning kan verwarmen door de verbranding van pellets.

De combinatie van kracht en design vinden we terug in de Elite CV lijn. Een assortiment van drie vermogensvarianten en een prachtig design. Zegt u nou zelf, het ziet er toch mooier uit dan uw huidige CV ketel?

Elite CV pelletkachel prijzen

- S 13,61 kw Prijzen nog niet bekend - Bekijk de specificatiebladen
- M 17,70 kw Prijzen nog niet bekend - Bekijk de specificatiebladen
- L 21,70 kw Prijzen nog niet bekend - Bekijk de specificatiebladen

Garantie Periode:

* 5 jaar op de body van de pelletkachel

* 2 jaar op draaiende delen en besturing

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie, advies of een offerte aanvragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Klik op onderstaande knop om te reageren op deze kachel.

Info
Artel Pelletkachel Inserto

Is deze kachel wat voor u?

Hieronder ziet u de door u geselecteerde kachel. U kunt geheel vrijblijvend en kostenloos een offerte aanvragen.

Inserto Inbouw pelletkachel

Wanneer men aan een houtkachel denkt, dan denkt men al heel snel aan een openhaard. Speciaal voor die sfeer hebben wij nu de Inserto Pelletkachel inbouw lijn.

Artel Inserto houtpelletkachel prijzen

De Inserto lijn bestaat uit mooie inbouw pelletkachels die kunnen worden geplaatst in uw muur of bestaande schouw.

Verkrijgbaar in het zwart met twee vermogensvarianten. De Inserto inbouw pelletkachel is een aanwinst voor uw woonkamer.

Inbouw pelletkachel prijzen
- S 12,50 kw € 2.849,-incl. btw - Bekijk de specificatiebladen
- M 14,50 kw € 3.249,-incl. btw - Bekijk de specificatiebladen

Garantie Periode:

* 5 jaar op de body van de pelletkachel

* 2 jaar op draaiende delen en besturing

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie, advies of een offerte aanvragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Klik op onderstaande knop om te reageren op deze kachel.

Info
Artel Pelletkachel Corridor

Is deze kachel wat voor u?

Hieronder ziet u de door u geselecteerde kachel. U kunt geheel vrijblijvend en kostenloos een offerte aanvragen.

Corridor Wit - Rood - Zwart

Bent u op zoek naar een strak gevormde design pelletkachel met minimale diepte?. Dan is de Corridor lijn de uitkomst voor u. De Corridor lijn is verkrijgbaar in drie kleurvarianten.

Tevens kan de Corridor uitgevoerd worden met kanalisatie zodat de mogelijkheid bestaat om een tweede ruimte te verwarmen middels warme lucht.

Artel Corridor houtpelletkachel prijzen

- L 11,24 kw € 2.695,- / € 2.995,- incl. btw - Bekijk de specificatiebladen
- L kanalisatie 11,24 kw € 3.295,- incl. btw - Bekijk de specificatiebladen

Garantie Periode:

* 5 jaar op de body van de pelletkachel

* 2 jaar op draaiende delen en besturing

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie, advies of een offerte aanvragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Klik op onderstaande knop om te reageren op deze kachel.

Info
Artel Pelletkachel Corridor HR (Nieuw)

Is deze kachel wat voor u?

Hieronder ziet u de door u geselecteerde kachel. U kunt geheel vrijblijvend en kostenloos een offerte aanvragen.

Corridor Wit - Rood - Zwart

Bent u op zoek naar een strak gevormde design pelletkachel met minimale diepte?. Dan is de Corridor lijn de uitkomst voor u. De Corridor lijn is verkrijgbaar in drie kleurvarianten.

Tevens kan de Corridor uitgevoerd worden met kanalisatie zodat de mogelijkheid bestaat om een tweede ruimte te verwarmen middels warme lucht.

Artel Corridor houtpelletkachel prijzen

- L 11,24 kw € 2.695,- incl. btw - Bekijk de specificatiebladen
- L kanalisatie 11,24 kw € 3.295,- incl. btw - Bekijk de specificatiebladen

Garantie Periode:

* 5 jaar op de body van de pelletkachel

* 2 jaar op draaiende delen en besturing

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie, advies of een offerte aanvragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Klik op onderstaande knop om te reageren op deze kachel.

Info
Sintesi CV Pelletketel

Is deze kachel wat voor u?

Hieronder ziet u de door u geselecteerde kachel. U kunt geheel vrijblijvend en kostenloos een offerte aanvragen.

Sintesi

Bent u op zoek naar een Pelletketel waarmee u uw gehele woning kunt verwarmen welke tevens voorziet in uw tapwaterbehoefte, dan is de Calux Sentesi de oplossing.

Deze pelletketel straalt geen warmte naar de omgeving en kan dus in uw stookruimte of bijkeuken geplaatst worden.

Als optie kan er ook nog en extra buffervat van 200 kg houtpellets gemonteerd worden waarmee de houtpellet voorraad op 250 kg komt.

De Sintesi Pelletketel is verkrijgbaar in de verschillende vermogens klasses:

Calux Pelletketel CV Prijzen

- 20 Kw 18,7 kw € 3.999,- incl. btw - Bekijk de specificatiebladen
- 27 Kw 25.3 kw € 4.999,- incl. btw - Bekijk de specificatiebladen
- 34 Kw 31.2 kw € 5.499,- incl. btw - Bekijk de specificatiebladen

Garantie Periode:

* 5 jaar op de body van de pelletkachel

* 2 jaar op draaiende delen en besturing

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie, advies of een offerte aanvragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Klik op onderstaande knop om te reageren op deze kachel.

Info
Assortiment

Bekijk hieronder onze assortiment aan pellet en hout kachels van Edil Kamin.

Voor meer informatie over Pellet kachels van Edil Kamin klik op de volgende LINK.

Catalogus Edil Kamin Kachels 2013 Prijzenlijst Hout Kachels Prijzenlijst Pellet Kachels

Info
Assortiment

 

Assortiment Hout Kachels

 

Hout kachel - VOGUE

vuurvast
ja
6
1-2 kg/h
15 cm
m3 155
cm 56x56x118 h - Vogue

Hout kachel - ELLE

vuurvast
ja

6
1-2 kg/h
15 cm
m3 155
m3 155
cm 54x57x112 h - Elle

Hout kachel - ROLLER

vuurvast
ja
6
1-2 kg/h
15 cm
m3 155
51x51x125 h

Hout kachel - DELUXE

vermiculiet
ja

7
1-2,2 kg/h
15 cm
m3 180
m3 155
cm 60x44x110 h

Hout kachel - DIAMOND

vermiculiet
ja
7
1-2,2 kg/h
15 cm
m3 180
cm 60x44x119 h

Hout kachel - OLYMPIA

gietijzer
ja

7,8
1-3 kg/h
13 cm
m3 180
m3 205
cm 60x48x94 h

Hout kachel - LILIA/L

gietijzer
ja
7,8
1-3 kg/h
13 cm
m3 250/255
cm 68x53x115 h

Hout kachel - CHIC


Hout kachel - ELITE

ecokeram
ja
ja
9,6(N)/9,7(V)
1,3-3,7 kg/h
15 cm
m3 205
cm 60x48x94 h
kit 8

Hout kachel - SIDE 50X50

vuurvast
8/10
1,5-2,7/1,5-3,1 kg/h
20 cm
m3 210/260
cm 53x53x151 hHout kachel - SIDE 2

vuurvast
12/13
1,6-4,3/1,6-4,5 kg/h
9,6(N)/9,7(V)
25 cm
m3 310/340
cm 93x53x151 h


Hout kachel - SIDE 3

vuurvast
12
1,6-4,2 kg/h
25 cm
m3 310
cm 95x53x151 hHout kachel - LUCE 54/62

Hout kachel - LUCE PLUS 54/62

gietijzer
12
1,6-4,2 kg/h
25 cm
m3 310
cm 95x53x151 hHout kachel - CRISTAL 45

ecokeram
10,5/11
1,6-5 kg/h
20 cm
m3 315/325
cm 68x64x161 h (N)
cm 108x64x161 h (V)


Hout kachel - CRISTAL 76

ecokeram
12/12,5
1,6-5 kg/h
25 cm
m3 310
cm 98x65x147 h (N)
cm 138x65x147 h (V)


Hout kachel - CRISTAL 90

ecokeram
13/13,5
1,6-5 kg/h
25 cm
m3 340/350
cm 112x65x168 h (N)
: cm 152x65x168 h (V)


Hout kachel - VANITY

ecokeram
ja
9,6(N)/9,7(V)
1,3-3,7 kg/h
15 cm
m3 250/255
cm 68x53x115 h (N)
cm 138x65x147 h (V)
kit 8

Hout kachel - SCREEN 80/100 (N/V)

ecokeram
80: 8,5/9 kw 100: 11,5/12 kw
80: 1,3-3,6 kg/h 100: 1,6-5 kg/h
20 cm (M)
80: m3 220/230 100: m3 300/315
80: cm 90x52x93/108 h 100: cm 110x52x93/108 h
: cm 152x65x168 h (M)


Hout kachel - DOUBLE (N/V)

ecokeram
12 KW
1,6-5 kg/h
25 cm (v)
m3 315
cm 98X67X147 h (V)

Hout kachel - FLAT 100 (N/V)

ecokeram
10,5/11 kw
1,6-5 kg/h
25 cm (V)
m3 275/285
cm 125x59x134 h (N) cm 165x59x134 h (V)Hout kachel - FLAT 120 (N/V)

ecokeram
13/14 KW
1,6-5 kg/h
30 cm (v)
m3 340/365
CM 143x59x134 h (N) cm 183x59x134 h (V)

Hout kachel - KLIMA

Speksteen
19,7-11,6 water kw
2,2-7,5 kg/h
15 cm (M)
m3 515
cm 64x56x108 h basic (M) cm 64x56x127 h Warmhoudplaat (M)Hout kachel - FLAT 120 (N/V)

ecokeram
13/14 KW
1,6-5 kg/h
30 cm (v)
m3 340/365
CM 143x59x134 h (N) cm 183x59x134 h (V)

Hout kachel - KLIMA

Speksteen
19,7-11,6 water kw
2,2-7,5 kg/h
15 cm (M)
m3 515
cm 64x56x108 h basic (M) cm 64x56x127 h Warmhoudplaat (M)Hout kachel - KLIMA CS

Stalen-vermiculiet
14-10 Water KW
1,7-5,3 kg/h
15 cm (m)
m3 365
CM 64x56x108 h (basis) cm 64x56x127 h (Warmhoudplaat)

Hout kachel - H2OCEANO 15-CS

Stalen-gietijzer
14,8-12,1 water kw
1,5-4,5 kg/h
18 cm (v)
m3 355
cm 74x62x135 h (v)Hout kachel - H2OCEANO 23-CS

Stalen-gietijzer
22,2-18,2 Water KW
1,5-7 kg/h
22 cm (v)
m3 535
cm 88x68x147 h

Hout kachel - H2OCEANO 28-CS

Stalen-gietijzer
14,8-12,1 water kw
1,5-4,5 kg/h
18 cm (v)
m3 355
cm 74x62x135 h (v)Hout kachel - THERMOFIRE CS

Vuurvast
14,8-9 Water KW
1,7-5,3 kg/h
20 cm (V)
m3 385
cm 80x65x181 h

Hout kachel - THERMOFIRE CS

Vuurvast
14,8-9 water kw
1,7-5,3 kg/h
20 cm (v)
m3 385
cm 92x68x181 h (v)Hout kachel - ACQUATONDO PLUS 22-CS/ 29-CS

Stalen-gietijzer
22: 23-16,1 Water KW, 29: 27-18,8 Water KW
22: 2,5-8,5 kg/h, 29: 3-10 kg/h
22: 20 cm (v), 29: 25 cm (v)
22: m3 600, 29: m3 705
22: cm 80x68x138,5 (v)h, 29: cm 99x80x138,5 (v) h

Hout kachel - ACQUATONDO 22

Stalen-gietijzer
23-16,1 water kw
2,5-8,5 kg/h
20 cm (v)
m3 600
cm 83x76x138,5 h (v)Hout kachel - ACQUATONDO 22-29-29-CS

Stalen-gietijzer
22: 23-16,1 Water KW, 29: 27-18,8 Water KW
22: 2,5-8,5 kg/h, 29: 3-10 kg/h
22: 20 cm (v), 29: 25 cm (v)
22: m3 600, 29: m3 705
22: cm 80x68x138,5 (v) h, 29: cm 99x78x138,5 (v) h

Hout kachel - ACQUATONDO 29

Stalen-gietijzer
27-18,8 water kw
3-10 kg/h
25 cm (v)
m3 705
cm 99x78x138,5 h (v)Hout kachel - IDRO 30-CS

Stalen-gietijzer
14,2-8,5 Water KW
1,7-5,3 kg/h
16 cm (v)
m3 370
cm 65x53x99 h

Hout kachel - IDRO 50-CS

Stalen-gietijzer
18-12,6 water kw
2,3-6,6 kg/h
18 cm (v)
m3 470
cm 77x66x138 h (v)Hout kachel - IDRO 70

Stalen-gietijzer
23-16,1 Water KW
2,6-8,3 kg/h
20 cm (v)
m3 600
cm 77x68x138 h

Hout kachel - IDRO 100

Stalen-gietijzer
27-18,8 water kw
3,3-10 kg/h
25 cm (v)
m3 705
cm 94x80x138 h (v)Hout kachel - ENERGY 21/26/30/34 KW

Stalen-gietijzer
21/26/30/34 KW
2,9-7,8 kg/h,/4,8-9,6 kg/h,/5,6-11,2 kg/h,/6,5-13 kg/h
18 cm (v)
m3 550/680/780/885
21: cm 60x53x96 h, 26: cm 60x63x96 h, 30: cm 60c75c96 h, 34: cm 60x85x96 h

Hout kachel - POWER 24/33 KW

Open-gesloten expandievat
24/33 kw
3,5-7/4,7-9,7 kg/h
15 cm (v)
m3 625/860
24: cm 70x90x135 h (v) 33: cm 70x110x135 h (v)Hout kachel - NICE

Side 50x50
cm 77x77x8 h

Hout kachel - SWEET

Side 50x50
cm 100x83x36 hHout kachel - LIFE

Side 2
cm 122X85X94 h

Hout kachel - ARABESQUE


54: cm 120x4x81 h, 62: cm 123x4x88 hHout kachel - POP


Flat 120 cm 240X23X70 h, Flat 120 cm 300x23x70 h

Hout kachel - AIR

Luce 54, Luce Plus 54 cm 106x4x75 h
Luce 62, Luce Plus 62 cm 110x4x81 h
Acquatondo Plus 22 cm 110x4x72h
Wegklapbare deur rechte glasplaat cm 110x4x72 h
Cristal 76, Double cm 110x4x76 h
Hout kachel - HIGH TECH

Luce 54, Luce Plus 54 cm 120x7x105 h
Luce 62, Luce Plus 62 cm 131x7x114 h

Hout kachel - SAHARA 100


Flat 100 cm 171x7x98 hHout kachel - SAHARA

Luce 54, Luce Plus 54 cm 120x4x83 h
Luce 62, Luce Plus 62 cm 123X4X88 h
Acquatondo Plus 22 cm 123x4x82 h

Hout kachel - WOOD


Luce 54, Luce Plus 54 cm 180x14x90 h
Luce 62, Luce Plus 62 cm 180x14x96 h


Hout kachel - DROMOND

Cristal 45 cm 100x38x174 h
Cristal 76 cm 131x38x150 h
Cristal 90 cm 145x38x174 h
Acquatondo Plus 22 cm 131x38x172 hHout kachel - BIX BOX

Cristal 45 cm 72x26x103 h
Cristal 76, Double cm 103x26x85 h
Cristal 90 cm 117x26x98 h
Wegklapbare deur rechte glasplaat cm 96x7x80 h
Acquatondo Plus 22 cm 104x6x81 h
Luce 62, Luce Plus 62 cm 109x26x106 h (BIX BOX 62)
Flat 100 cm 130x26x76 h (BIX BOX 100)


Hout kachel - JUNGLE

Luce 54, Luce Plus 54 cm 115x7x102 h
Luce 62, Luce Plus 62 cm 120x7x109 h

Hout kachel - INCAS

Luce 54, Luce Plus 54 cm 122x8x149 h
Luce 62, Luce Plus 62 cm 132x8x157 hHout kachel - LASER

Screen 80 cm 145x5x106 h
Screen 100 cm 165x5x106 h

Hout kachel - MEXICO

Wegklapbare deur rechte glasplaat cm 146x8x113 h
Acquatondo Plus 22, Acquatondo Plus 29, Screen 80 cm 146x9x113 hHout kachel - SILVER

Screen 80 cm 145x5x106 h
Screen 100 cm 165x5x106 h

Hout kachel - GREY

Screen 80 cm 121x9x92 h
Screen 100 cm 141x9x92 hHout kachel - PURE

Screen 80 cm 115x6x82 h
Screen 100 cm 135x6x82 h

Hout kachel - SMILE

Screen 80 cm 133x5x92 h
Screen 100 cm 153x5x92 hHout kachel - WHITE

Wegklapbare deur rechte glasplaat cm 96x7x80 h


Hout kachel - STEEL

Screen 80 cm 115x4x66 h
Screen 100 cm 135x4x66 hHout kachel - QUADRO

Idro 30, Idro 30 CS cm 94x60x103 h


Hout kachel - IRON

Luce 54, Luce Plus 54 cm 108x9x95 h
Luce 62, Luce Plus 62 cm 113x9x102 h
Wegklapbare deur rechte glasplaat cm 100x8x89 h
Acquatondo Plus 22 cm 108x8x89 h
Acquatondo Plus 29 cm 116x8x89 h
Cristal 76, Double cm 108x8x93 h
Flat 100 cm 135x8x85 h


Info
Assortiment

 

Assortiment Pellet Kachels

 

Pellet kachel - TWIN

stalen-gietijzer
Inhoud: 15 kg
Kwh: 6
0,5-1,6 kg/h
9-30
8 cm mannelijk
m3 155
Afmeting: cm 50x60x95 h
Afstandbediening inbegrepen: ja
PH: ja

Pellet kachel - SEVEN

gietijzer
Inhoud: 15 kg
Kwh: 7
0,6-1,7 kg/h
8,5-25 h
8 cm mannelijk
m3 180
Afmeting: cm 46x54x96 h
Afstandbediening inbegrepen: optioneel

Pellet kachel - BRIO

stalen-gietijzer
Inhoud: 15 kg
Kwh: 8
0,5-1,7 kg/h
9-29
8 cm mannelijk
m3 210
Afmeting: cm 67x55x65 h
Afstandbediening inbegrepen: optioneel

Pellet kachel - FLEXA

gietijzer
Inhoud: 20 kg
Kwh: 8
0,9-2 kg/h
10-22 h
8 cm mannelijk
m3 210
Afmeting: cm 55x55x99 h
Afstandbediening inbegrepen: optioneel

Pellet kachel - LILIA PLUS

gietijzer
Inhoud: 15 kg
Kwh: 8
0,9-2 kg/h
7,5-17
8 cm mannelijk
m3 210
Afmeting: cm 60x53x95 h
Afstandbediening inbegrepen: optioneel

Pellet kachel - LOGO

gietijzer
Inhoud: 20 kg
Kwh: 9
0,6-1,9 kg/h
10-35 h
8 cm mannelijk
m3 235
Afmeting: cm 55x55x99 h
Afstandbediening inbegrepen: optioneel

Pellet kachel - NANCY

gietijzer
Inhoud: 20 kg
Kwh: 9
0,6-2 kg/h
10-33
8 cm mannelijk
m3 325
Afmeting: cm 95x26x119 h
Afstandbediening inbegrepen: inbegrepen

Pellet kachel - KELLY

gietijzer
Inhoud: 20 kg
Kwh: 9
0,6-2 kg/h
10-33 h
8 cm mannelijk
m3 235
Afmeting: cm 84x26x119 h
Afstandbediening inbegrepen: optioneel

Pellet kachel - TINY

gietijzer
Inhoud: 20 kg
Kwh: 9
0,6-2 kg/h
10-33
8 cm mannelijk
m3 325
Afmeting: cm 90x26x121 h
Afstandbediening inbegrepen: inbegrepen

Pellet kachel - CHERIE

gietijzer
Inhoud: 19 kg
Kwh: 11
1,2 -2,6 kg/h
7,5-16 h
8 cm mannelijk
m3 285
Afmeting: cm 62x56x107 h
Afstandbediening inbegrepen: optioneel

Pellet kachel - MOON

gietijzer
Inhoud: 19 kg
Kwh: 11
1,2 -2,6 kg/h
7,5-16
8 cm mannelijk
m3 285
Afmeting: cm 62x56x107 h
Afstandbediening inbegrepen: inbegrepen

Pellet kachel - SPACE

gietijzer
Inhoud: 19 kg
Kwh: 11
1,2 -2,6 kg/h
7,5-16 h
8 cm mannelijk
m3 285
Afmeting: cm 62x56x107 h
Afstandbediening inbegrepen: optioneel

Pellet kachel - FUNNY

gietijzer
Inhoud: 19 kg
Kwh: 11
1,2 -2,6 kg/h
7,5-16
8 cm mannelijk
m3 285
Afmeting: cm 62x56x107 h
Afstandbediening inbegrepen: inbegrepen

Pellet kachel - VINTAGE

gietijzer
Inhoud: 19 kg
Kwh: 11
0,7-2,6 kg/h
7,5-27 h
8 cm mannelijk
m3 285
Afmeting: cm 63x54x107 h
Afstandbediening inbegrepen: inbegrepen

Pellet kachel - RIO

gietijzer
Inhoud: 23,5 kg
Kwh: 13,2
1,1-2,9 kg/h
8,1-21,5
8 cm mannelijk
m3 345
Afmeting: cm 68x53x115 h
Afstandbediening inbegrepen: inbegrepen

Pellet kachel - DANUBIO

gietijzer
Inhoud: 23,5 kg
Kwh: 13,2
1,1-2,9 kg/h
8,1-21,5 h
8 cm mannelijk
m3 345
Afmeting: cm 68x53x115 h
Afstandbediening inbegrepen: inbegrepen

Pellet kachel - NILO

gietijzer
Inhoud: 23,5 kg
Kwh: 13,2
1,1-2,9 kg/h
8,1-21,5
8 cm mannelijk
m3 345
Afmeting: cm 68x53x115 h
Afstandbediening inbegrepen: inbegrepen

Pellet kachel - INPELLET 49

gietijzer
Inhoud: 10 kg
Kwh: 6,5
0,5-1,5 kg/h
6,5-20 h
8 cm mannelijk
m3 170
Afmeting: cm 73x58x52/104 h
Afstandbediening inbegrepen: inbegrepen

Pellet kachel - INPELLET 54

gietijzer
Inhoud: 15 kg
Kwh: 8
0,5-1,9 kg/h
8-30
8 cm mannelijk
m3 210
Afmeting: cm 73x58x60/116 h
Afstandbediening inbegrepen: inbegrepen

Pellet kachel - PELLINSERT 54

gietijzer
Inhoud: 15 kg
Kwh: 8
0,7-1,8 kg/h
8-21 h
8 cm mannelijk
m3 210
Afmeting: cm 73x54x60/116 h
Afstandbediening inbegrepen: inbegrepen

Pellet kachel - PELLET-BLOK

Ecokeram®
Inhoud: 38 kg
Kwh: 15
1-3,5 kg/h
10,5-38
8 cm mannelijk
m3 390
Afmeting: cm 70x72x112 h
Afstandbediening inbegrepen: inbegrepen

Pellet kachel - PELLBOX SCF

gietijzer
Inhoud: 25 kg
Kwh: 10
11-23 kg/h
8-21 h
8 cm mannelijk
m3 260
Afmeting: cm 79x50x93/118 h
Afstandbediening inbegrepen: inbegrepen

Pellet kachel - IDROFLEXA

gietijzer
Inhoud: 27 kg
Kwh: 15
0,8-2,7 kg/h
10-33
8 cm mannelijk
m3 295
Afmeting: cm 55x55x99 h
Afstandbediening inbegrepen: inbegrepen

Pellet kachel - PRESTIGE

stalen-gietijzer
Inhoud: 26 kg
Kwh: 18 - 16
1,2-4,1 kg/h
6,3-21,5 h
8 cm mannelijk
m3 470
Afmeting: cm 68x60x115 h
Afstandbediening inbegrepen: inbegrepen

Pellet kachel - ESPRIT

stalen-gietijzer
Inhoud: 26 kg
Kwh: 18 - 16
1,2-4,1 kg/h
6,3-21,5
8 cm mannelijk
m3 470
Afmeting: cm 68x60x115 h
Afstandbediening inbegrepen: inbegrepen

Pellet kachel - MAGIC

stalen-gietijzer
Inhoud: 26 kg
Kwh: 18 - 16
1,2-4,1 kg/h
6,3-21,5 h
8 cm mannelijk
m3 470
Afmeting: cm 68x60x115 h
Afstandbediening inbegrepen: inbegrepen

Pellet kachel - TORONTO

Stalen-vuurhaard
Inhoud: 60 kg
Kwh: 24 - 21
1,6-5,3 kg/h
11,5-37,5
10 cm mannelijk
m3 625
Afmeting: cm 63x71x126 h
Afstandbediening inbegrepen: inbegrepen

Pellet kachel - MONTREAL

Stalen-vuurhaard
Inhoud: 60 kg
Kwh: 24 - 21
1,6-5,3 kg/h
11,5-37,5
10 cm mannelijk
m3 625
Afmeting: cm 64,5x74x124 h
Afstandbediening inbegrepen: inbegrepen

Pellet kachel - QUEBEC

Stalen-vuurhaard
Inhoud: 60 kg
Kwh: 24 - 21
1,6-5,3 kg/h
11,5-37,5
10 cm mannelijk
m3 625
Afmeting: cm 63x71x126 h
Afstandbediening inbegrepen: inbegrepen

Pellet kachel - IDROPELLBOX

Stalen
Inhoud: 30 kg
Kwh: 15,6 - 12,6
0,8-3,3 kg/h
9-37,5
8 cm mannelijk
m3 405
Afmeting: cm 72x56x118 h
Afstandbediening inbegrepen: inbegrepen

Pellet kachel - Fair
Afmeting:Idropellbox, cm 106x9x121 h Afmeting: Pellet-Blok, cm 92x8x105 h

Pellet kachel - CALGARY


Inhoud: 100 kg
Kwh: 24
17-58 kg/h
1,7-5,7
10 cm mannelijk
m3 625
Afmeting: cm 66x91x126,5 h
Afstandbediening inbegrepen: inbegrepen

Pellet kachel - ORLANDO


Inhoud: 100 kg
Kwh: 32,2
2,1-7,35 kg/h
14-48
10 cm mannelijk
m3 840
Afmeting: cm 66x91x126,5 h
Afstandbediening inbegrepen: inbegrepen

Pellet kachel - BASIC


Inhoud: 60 kg
Kwh: 18
1-4 kg/h
15-60
8 cm mannelijk
m3 470
Afmeting: cm 60x64x126 h
Afstandbediening inbegrepen: inbegrepen

Pellet kachel - OTTAWA-ATLANTA


Inhoud: 100 kg
Kwh: 32,3
2,1-7,35 kg/h
14-48
10 cm mannelijk
m3 840
Afmeting: cm 63x89x126 h
Afstandbediening inbegrepen: inbegrepen

Pellet kachel - EK 29Kwh: 29
2-6,8 kg/h

15 cm mannelijk
m3 755
Afmeting: cm 62x98x144 h
Afstandbediening inbegrepen: inbegrepen

Pellet kachel - EK 45Kwh: 45
3,7-12,5 kg/h

16 cm mannelijk
m3 1175
Afmeting: cm 75x129x163 h
Afstandbediening inbegrepen: inbegrepen

Pellet kachel - FUN

Inpellet 54


Afmeting: cm 174x78x89 h

Pellet kachel - GRACE

Pellet - Blok


Afmeting: 99x5x143 h

Pellet kachel - ARABESQUE

Pellinsert 54 / Inpellet 54


Afmeting:Pellinsert 120x4x81 h Afmeting:Pellbox SCF cm 123x4x88 h

Pellet kachel - Air

Pellinsert 54, Impellet 54


Afmeting: Pellinsert cm 106x4x75 h, Pellbox SCF cm 110x4x81 h

Pellet kachel - HIGH TECH

Pellinsert 54 / Inpellet 54


Afmeting:Pellinsert 120x7X105 h Afmeting:Pellbox SCF cm 131x7x114 h

Pellet kachel - INCAS

Pellinsert 54, Impellet 54


Afmeting: Pellinsert cm 122X8X149 h, Pellbox SCF cm 132X8X157 h

Pellet kachel - SAHARA

Pellinsert 54 / Inpellet 54


Afmeting:Pellinsert 120X4X83 h Afmeting:Pellbox SCF cm 123X4X88 h

Pellet kachel - BIX BOX 62

Pellbox SCF


Afmeting: Pellbox SCF cm 109x26x106 h

Pellet kachel - WOOD

Pellinsert 54 / Inpellet 54


Afmeting:Pellinsert 180x14x90 h Afmeting:Pellbox SCF cm 180x14x96 h

Pellet kachel - JUNGLE

Pellinsert 54 / Inpallet 54


Afmeting: Pellinsert cm 115x7x102 h, Pellbox SCF cm 120x7x109 h

Pellet kachel - WIND

Pellinsert 54 / Inpellet 54


Afmeting:Pellinsert 121x7x101 h

Pellet kachel - SILVER

Pellinsert 54 / Inpallet 54


Afmeting: Pellinsert cm 103X4X90 h, Pellbox SCF cm 107X4X96 h

Pellet kachel - IRON

Pellinsert 54 / Inpellet 54
1-2 kg/h
15 cm vrouwelijk
m3 155
cm 56x56x118 h - Vogue


Afmeting:Inpellet 54 cm 108x9x95 h, Pellbox SCF cm 113x9x102 h

Pellet kachel - FORMA

stalen-gietijzer
Inhoud: 15 kg
Kwh: 6
0,5-1,6 kg/h
9-30
8 cm mannelijk
m3 155
Afmeting: cm 54x62x93 h
Afstandbediening inbegrepen: ja
PH: ja

Info
Calux Pelletkachel informatie

Klik hierboven voor de catalogus

 

Calux pelletkachels zijn te bekijken op de website van onze leverancier via DEZE link.

 

 

 

 

 

 

Info
Werking

Klik hierboven voor grotere afbeelding

Wat is nu precies een pelletkachel

Door verbranding van geperste houtkorrels (pellets) wordt er een gezellig warmte verkregen. Nu kunnen we deze pellets natuurlijk in een ijzeren mand in de kamer proberen op te branden maar we doen dit liever op een gecontroleerde en reukvrije wijze.

Een pelletkachel is een zeer luxe variant van een houtkachel. Met een pelletkachel wordt namelijk geheel automatisch de dosering van houtpellets geregeld waardoor er een continue verbranding ontstaat in de pelletkachel en uw ruimte gelijkmatig wordt verwarmd.

De houtpellets worden door de pelletkachel met een draaiende vijzel in de vuurkorf geworpen en ontstoken door een gloeispiraal. Via een ventilator wordt gedoseerd zuurstof toegevoegd aan het verbrandingsproces. Door voortdurend de juiste verhouding zuurstof en brandstof (pellets) te controleren (zoals dat ook bij een verbrandingsmotor in een auto gebeurt) wordt een optimale verbranding verkregen en haalt de Artel en Edil Kamin pelletkachel het meeste rendement (meer dan 94%) uit de warmte die hierbij vrijkomt.

Klik hier voor meer informatie over het Assortiment van ATech Pelletkachels...

Nieuwe verbrandingskamers voor onze Elite modellen

Onze design pelletkachels (de Elite serie) worden voorzien van nieuwe verbrandingskamers. Het rendement krijgt hiermee een vlucht en gaat ineens van 86% naar 94%. En met zulke mooie rendementen mogen we stellen dat Artel hoogrendementketels produceert.

Wilt u een heldere uitleg hoe deze pelletkachels exact werken? Klikt u dan op afbeelding aan de linkerzijde.

klik hier voor meer informatie over de Artel Elite pelletkachels...

Uw woning verwarmen met hout

De zuurstof die wordt aangezogen voor de verbranding komt uit de ruimte waarin de pelletkachel zich bevindt. In de gesloten warmtewisselaar wordt de lucht afkomstig uit uw kamer verwarmd en aan de voorzijde van de pelletkachel terug geblazen de kamer in.

Na verbranding worden de rookgassen dus door de warmtewisselaar gevoerd, dit komt echter niet in aanraking met de lucht die weer terug stroomt uw kamer in. Deze rookgassen worden vervolgens via een gesloten leiding naar buiten geblazen. Dit gebeurt onder druk zodat u geen schoorsteen nodig heeft, een directe afvoer naar buiten volstaat!

Zo geniet u van de warmte van het verbrandingsproces maar heeft u geen last van de rookgassen!

Veelgestelde vragen ten behoeve van pelletkachels

Wij zijn reeds enkele jaren actief op het gebied van pelletkachels en zien veel vragen met regelmaat terug komen. Een aantal vragen over pelletkachels hebben wij hieronder geplaatst.

Kan een pelletkachel gewoon als geveldoorvoer aangesloten worden?

Technisch gezien is het absoluut geen probleem om een pelletkachel met een geveldoorvoer aan te sluiten. Er moet wel rekening gehouden worden dat de verbrandingsgassen van de pelletkachel genoeg kunnen verdunnen met verse lucht voordat ze bij openstaande ramen of deuren naar binnen kunnen trekken.

klik hier voor meer informatie over afvoer voermaterialen ten behoeve van pelletkachels...

Maar de afvoerpijp van een pelletkachel moet toch eerst altijd 1,5 tot 2 meter omhoog?

Dit wordt aanbevolen door pelletkachel fabrikanten in verband met stroom storingen. Zodra de stroom weg valt worden de gassen van de pelletkachels niet meer door de ventilator afgevoerd. Met minimaal 1,5 meter pijp omhoog blijft er toch nog wat natuurlijke trek over, om bij stroomstoringen, de gassen af te voeren. Als de ventilator van de pelletkachel niet meer draait wordt er ook geen zuurstof meer aangevoerd en dooft het vuur snel. Een gevel afvoer geeft, bij een pelletkachel, geen technische problemen.

Kan een pelletkachel op een bestaande houtkachel schoorsteen worden aangesloten?

Het is absoluut geen probleem om een pelletkachel aan te sluiten op een schoorsteen (mits de schoorsteen in goede conditie is). Doordat de Artel en Edil Kamin pelletkachels perfect zijn af te stellen, kan de natuurlijke trekkracht van de schoorsteen goed gecompenseerd worden.

Zit er ook garantie op de Artel en Edil Kamin pelletkachels en hoelang is de garantie periode

Op alle Artel en Edil Kamin pelletkachels wordt vijf jaar garantie verleent op de body en twee jaar op de draaiende delen. Omdat ATech pelletkachels naar 100% klant tevredenheid streeft, zal er nooit moeilijk gedaan over garantie op uw pelletkachel.

Hoeveel euro kan ik per jaar besparen met een pelletkachel?

Het antwoord op deze vraag is geheel afhankelijk van de volgende situaties.

- Wat is het stookgedrag? (hoeveel brand uren per jaar heeft u pelletkachel)
- Is de woning goed of slecht geisoleerd?
- Is het vermogen van de pelletkachel goed afgestemd op de te verwarmen ruimte?
Kwaliteit van de houtpellets

Dit zijn nogal wat parameters welke de besparing en het stookplezier met uw pelletkachel kunnen verstoren. Aangezien ATech Pelletkachels, u op al deze punten het optimale advies geeft, kan er toch al snel € 300,- (gebaseerd op een standaard éénsgezins situatie) of meer per jaar bespaard worden.

Wat heb ik allemaal nodig om een CV pelletkachel aan te sluiten en voldoen deze pelletkachels aan alle veiligheidsvoorwaarden?

De CV pelletkachel heeft alle appendages reeds ingebouwd. Er is buiten een CV netwerk met radiatoren, alleen een rookgas afvoer en een mix ventiel nodig. De CV pelletkachel is beveiligd tegen oververhitting en overdruk en heeft CE en TUV keurmerken. Met andere woorden; de CV pelletkachel is net zo veilig als ieder andere HR ketel.

klik hier voor meer informatie over Artel CV pelletkachels...

Waarom heeft een CV Pelletkachel een mix ventiel nodig?

Om condensatie in de CV pelletkachel te voorkomen wordt het retour water op een bepaalde temperatuur gehouden. Doordat het mix ventiel, warm water uit de aanvoer mix met het koudere retour water, komt het water in de pelletkachel niet onder het condensatie punt.

Worden de Artel pelletkachels met een Nederlandstalige handleiding geleverd?

Ja, alle door ATech Pelletkachels aangeboden pelletkachels worden geleverd met Nederlandstalige handleiding. Indien u aanvullende vragen heeft dan is er ook nog de telefonische helpdesk, wij zijn bereikbaar voor vragen over de bediening van uw Artel Pelletkachel.

Is een pelletkachel nu goedkoper in gebruik dan een houtkachel ?

Het maximale rendement van een houtkachel is 80%. Het rendement van de Artel en Edil Kamin pelletkachels is meer dan 94%.

De best presterende houtkachel haalt dus 14% minder energie uit een houtblok dan een pellekachel uit houtpellets.

Zit er veel kwaliteit verschil tussen de verschillende merken houtpellets ?

Ja, er zit ontzettend veel verschil in de kwaliteit van de verschillende merken houtpellets. De reden is dat veel houtpellet fabrikanten in Nederland geen controle hebben over het zaagsel, welke verwerkt wordt in de houtpellets. Het zaagsel is namelijk afkomstig van timmerfabrieken en hout handelaren welke wisselende soorten hout zagen. Wisselende soorten zaagsel in uw houtpellet geeft wisselende betrouwbaarheid van uw pelletkachel.

klik hier voor meer informatie over de ATech kwaliteit houtpellets...

Staat uw vraag hier niet tussen?

Is uw vraag, over pelletkachels, niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op. Uw vraag zal sowieso worden beantwoord en wordt wellicht toegevoegd aan deze pagina.

Info
Voordelen pelletkachel

ATech Pelletkachels

Gildeweg 30
2632 BA NOOTDORP

Postbus 148
2260AC LEIDSCHENDAM

Tel: 06-31796998
Mail: info@atechpelletkachels.nl
Web: www.atechpelletkachels.nl

Voordeel rekentool


Klik hierboven voor de Voordeel rekentool

Besparing op stookkosten:

Met een pelletkachel kunt u gemakkelijk 40 tot 75% op uw stookkosten besparen. Door de perfecte dosering van de pellets, brandt een pelletkachel optimaal met een rendement van wel 94%. Omdat de pellets zijn geperst onder hoge druk, hebben deze een hogere energie-waarde dan een blok hout.Naast de extra sfeer, heeft u de aanschaf van een pelletkachel snel terug verdiend. Zelfs de rekening van het stroomverbruik zal naar beneden gaan omdat deze pelletkachels een lager gemiddeld stroomverbruik hebben dan een gas-cv installatie.
Door de ingebouwde geluidsarme ventilator van een pelletkachel circuleert de warmte door vrijwel het gehele vertrek. Dit alles maakt de pelletkachel een uitstekend alternatief voor de stijgende gasprijzen.

U kunt ook kiezen voor een pelletkachel in c.v.-uitvoering. Hiermee vervangt u gedeeltelijk of helemaal de bestaande c.v.-installatie. Zie voor de modellen ons assortiment of bezoek onze showroom.

Duurzaam en milieubewust:

De Pelletkachel is uitermate duurzaam. Bij de verbranding komt er net zo veel CO2 vrij als de boom of het gewas heeft opgenomen in zijn levenscyclus. Vanuit de duurzaamheidsgedachte bestaat het aangeleverde hout volledig uit resthout. Er wordt dus geen hout gekapt om de kachel te laten branden.

Bij gebruik van een pelletkachel levert u dus een forse bijdrage aan de verduurzaming van uw eigen energieverbruik.

Subsidie:

Voor bedrijven is het mogelijk een subsidie te krijgen voor de aanschaf van een pelletkachel. Onder een aantal voorwaarden kunt u als bedrijf in aanmerking komen voor de EIA (Energie Investerings Aftrek).

De belangrijkste voorwaarden van deze Energie Investerings Aftrek zijn:
- Het rendement van het toestel moet meer dan 80% zijn
- De minimale investering voor het toestel moet minstens € 2200,- (exclusief btw) bedragen.

Indien u in aanmerking komt voor de Energie Investerings Aftrek kunt u 44% van de aanschaf van het toestel in één keer ten laste van de winst van uw bedrijf brengen. Deze aftrekpost staat los van de normale afschrijving.

“ Zo heeft u uw pelletkachel wel heel snel terugverdiend”

Bereken uw voordeel met de rekentool van de overheid.

hiernaast is de rekentool te downloaden. Dit opent een Excel bestand.

Contact

ATech Pelletkachels

Gildeweg 30
2632 BA NOOTDORP

Postbus 148
2260AC LEIDSCHENDAM

Tel 06-31796998
Mailadres: info@atechpelletkachels.nl
Website: www.atechpelletkachels.nl

Openingstijden Winterperiode

Donderdag 19.00 tot 21.00 uur
Vrijdag 13.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 13.00 tot 17.00 uur

Buiten de openingstijden van de showroom kunt u uiteraard een afspraak maken op telefoonnummer 06-31796998.

Openingstijden Zomerperiode

Alle dagen op afspraak via 06-31796998.


Grotere kaart weergeven

Info
Offerte

De kachel van uw keuze:

Artikel:
Kleur: 

Afvoermaterialen:

Afvoermaterialen:
Type afvoermaterialen: 
Soort doorvoer: 
Geschatte lengte afvoerbuizen: Meter

Uw gegevens:

Voornaam: *
Achternaam: 
Adres (+eventuele toevoeging): 
Postcode: 
Woonplaats: 

Contactgegevens:

Telefoonnummer: 
Mobiel Telefoonnummer: 
E-mailadres :  *

Uw vragen of opmerkingen:

Opmerkingen/Vragen:
Beveiliging:

* Gemarkeerde velden zijn verplicht