Info
Real American Barbecue

Pellet BBQ's staan al jaren aan de top tijdens barbecue-wedstrijden in de Verenigde Staten, waarom ?? Barbecueën op hout is gewoon lekkerder......

Gas geeft geen smaak, het fabricage proces van briketten vernietigd de smaakmoleculen in het hout waarvan ze zijn gemaakt. Hetzelfde geldt voor houtskool... je moet hout toevoegen voor smaak!

Een innovatief design en moderne technologie maken barbecueën met de Daniel Boone BBQ tot een plezier, is schoon en zonder stress. Grillen met pellets is gemakkelijk! Green Mountain Grill pellet BBQ's hebben GEEN oppas nodig die constant het BBQ-proces moet bijstellen of het vlees moet redden van verbranding.
De temperatuur wordt met behulp van de digitale controller ingesteld en geregeld. De pellets zijn gemaakt van loofhout bomen en hebben een speciale samenstelling voor snel grillen, low and slow garen, of een combinatie van beide. En ...daardoor krijgt U meer tijd om bij uw familie, vrienden en gasten te blijven.
Na het barbecueën, zorgt de controller voor een veilige uitschakeling van het apparaat.

Gastronomische op hout gegrilde en gerookte delicatessen

De Daniel Boone BBQ gebruikt pellets als brandstof om te grillen, bakken of te roken. De enige vereisten zijn een stopcontact en het pelletreservoir, de z.g. hopper, moet BBQ pellets bevatten. Daarna de barbecue opstarten, instellen op de juiste temperatuur 70 graden t/m 260 graden voor grillen of roken .....en het feest kan beginnen. De Digitale Controller onderhoudt de ingestelde temperatuur en het LOW-PELLET alarm laat weten wanneer pellets moeten worden bijgevuld. De hopper kan voldoende pellets bevatten, ruim 8 kg, om eventueel ook 's nachts rustig vlees of vis te roken zonder ernaar om te hoeven kijken.

Low and Slow Smoking / Roken:

We vinden het allemaal prettig om heerlijke gerechten op ons bord te krijgen zoals gegrild, gestoofd of gerookt varkens-, rund-, schapen-, kippenvlees of vis. En dat kunnen we doen in een handomdraai met deze BBQ, zonder gesukkel met houtblokjes, houtskool, zwarte handen, etc. zoals in een gewone barbecue ..

Grillen:

Grillen met pellets: smakelijk, geurig en zonder probleem .. het is vrijwel onmogelijk om het eten te verbranden !
De Daniel Boone BBQ bereidt uw voedsel veilig, het voedsel komt nooit in direct contact met de vlam.
Grillen met pellets geeft aan uw gegrilde gerechten de echte smaak van het hout.

En meer:

Een Green Mountain Grill/BBQ is DE buitenkeuken, een echte must-have.
Naast grillen en roken, is de Daniel Boone ook uitermate geschikt om te worden gebruikt voor het bakken van taarten en pizza's of sudderen van een stoofpot en dit alles met een simpele druk op de knop.

Het gehele jaar door:

Een investering voor het hele jaar, niet alleen voor in de zomer of wanneer het goed uitkomt.
De Daniel Boone BBQ is ontworpen en vervaardigd om het hele jaar, dus elk seizoen, te kunnen gebruiken, zelfs met wind, sneeuw of regen, maar natuurlijk wel met een redelijk verstand.
U kunt de Daniel Boone BBQ uren buiten laten werken, terwijl U de temperatuur van binnenshuis uit regelt met de "optionele" afstandsbediening. De BBQ is robuust en het ontwerp biedt een lange levensduur.

Of het nu gaat om een BBQ festijn met vrienden of een tuinfeest met familie, Daniel Boone BBQ is zowel een uitbreiding van uw keuken als een aanvulling voor UW tuin.