Info
Aansluiting

Verwarm uw hele huis met één pelletkachel!

 

 

 

 

Artel CV Pelletkachels

Uw centrale verwarming (CV) stoken op hout? Dit kan met de pelletkachels die hiertoe speciaal zijn ingericht. Deze pelletkachels functioneren als ieder andere pelletkachel maar leveren warm water voor de CV. De Artel CV pelletkachels zijn voorzien van alle toebehoren om volledig zelfstandig te functioneren.

Dit betekend dat de kachel direct in uw bestaande CV netwerk kan worden geplaatst zonder extra kleppen of pompen te plaatsen!

De Artel CV pelletkachels beschikken over dezelfde keurmerken (TUV, CE, enz.) als ook elke andere gasgestookte CV / HR ketel. Ze zijn door genoemde instanties dus volledig veilig bevonden.

De CV pelletkachel kan perfect als moederhaard in uw woning worden geplaatst. Omdat de kachel stralingswarmte afgeeft, welke vergelijkbaar is met een houtkachel, heeft u heerlijke warmte in uw woonkamer. De rest van uw woning wordt verwarmd door het CV gedeelte van de pelletkachel.

Kort gezegd, de gerieflijke warmte van een hout kachel in uw woonkamer en het gemak van centrale verwarming in de rest van uw woning, wat wilt u nog meer?

Wilt u weten of een CV pelletkachel geschikt is voor uw woning. Kom dan langs in Nootdorp of vraag informatie aan bij ATech Pelletkachels.

Afvoermaterialen Pelletkachels

Bij de aanschaf van uw pelletkachel dient u extra aandacht te besteden aan de afvoer van uw pelletkachel. Wij bieden u daarom een compleet assortiment afvoermaterialen voor pelletkachels aan.

De pelletkachel afvoermaterialen die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in 2 mm zwart gemoffeld staal of onbehandeld RVS.

De RVS materialen zijn uitvoerbaar in enkelwandig en dubbelwandig geïsoleerde pijpen speciaal voor pelletkachels.

Voor zowel gevel afvoer (Pelletkachel afvoer Horizontaal naar buiten) als ook rechtstandig omhoog vindt u bij Aetch Pelletkachels alle onderdelen die u nodig heeft.

Bij ons zijn alle pelletkachel afvoer onderdelen ook nog eens op voorraad dus een korte levertijd is gegarandeerd.

Mocht u het niet zien zitten om de installatie van uw pelletkachel zelf uit te voeren, dan is dat totaal geen probleem.

De volledig gecertificeerde ATech pelletkachel monteur staat tot u dienst om de installatie van uw pelletkachel netjes en kundig voor u te verzorgen.

Tevens is onze monteur gecertificeerd om aanpassing te maken aan u CV leiding netwerk, in het geval dit nodig is als er een CV pelletkachel wordt geïnstalleerd.

Als u de pelletkachel laat installeren door de ATech monteur dan wordt de pelletkachel ook volledig ingeregeld en krijgt u ter plekke uitleg over de bediening van uw Artel Pelletkachel.

Zwart gemoffeld staal 2 mm rechte buizen t.b.v. Pelletkachels

ø 80 mm lengte 100 cm
ø 80 mm lengte 50 cm
ø 80 mm lengte 25 cm

Zwart gemoffeld staal 2 mm bochten t.b.v. Pelletkachels

ø 80 mm bocht van 90º
ø 80 mm bocht van 45º
ø 80 mm (3x) T-stuk incl. einddop

Dubbelwandig geïsoleerd RVS t.b.v. Pelletkachels

ø 80 mm / 130 mm, 50 cm
ø 80 mm / 130 mm, 100 cm

Diversen afvoermaterialen t.b.v. Pelletkachels

ø 80 mm RVS Einddop
ø 80 mm beugel zwart
ø 80 mm RVS Chinese kap
ø 80 mm Rozet zwart

Laat u adviseren bij installatie

Onze service gaat zeer ver, u moet immers eindeloos en probleemloos kunnen genieten van uw pelletkachel. Wij geven u daarom graag gratis advies bij plaatsing van uw pelletkachel, wilt u bijvoorbeeld horizontaal of verticaal afvoeren? Maak gebruik van onderstaand formulier om gratis advies aan te vragen of voor meer informatie over onze afvoermaterialen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken.