Calux AMBIENT Edil Kamin Forma Slideshow Image 6 Slideshow Image 7 Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4

Contact

ATech Pelletkachels

Gildeweg 30
2632 BA NOOTDORP

Postbus 148
2260AC LEIDSCHENDAM

Tel: 06-31796998
Mail: info@atechpelletkachels.nl
Web: www.atechpelletkachels.nl

Leveranciers

   

 

Pelletkachels in Den Haag zijn sfeervol en te vergelijken met gaskachels of een biohaard!

Bij ATech Pelletkachels vindt u houtkachels oftewel pelletkachels die besparen

Op een duurzame manier hout verbranden in een pelletkachel met houtpellets is de toekomst. Voor een sfeervol interieur wordt vaak gekeken naar een gaskachel of biohaard omdat een knetterend vuurtje in het interieur als erg sfeervol wordt gezien. Maar wist u dat u met een pelletkachel ook dat knetterend vuurtje in huis heeft terwijl het ook nog een hoog rendement oplevert? Met een pelletkachel of zogenaamde houtkachel bent u 40 tot 75 % goedkoper uit dan met gas. Dat bespaart u jaarlijks een hoop geld! En een pelletkachel is aan te sluiten op de cv zodat u toch de warmte krijgt die u gewend bent via uw centrale verwarming.

Bekijk nu onze website voor sfeervolle foto’s van exclusieve ontwerpen van pelletkachels. ATech Pelletkachels uit Den Haag zal u verrassen met deze mooie duurzame innovatie die sfeer brengt in huis.

Een knapperend vuur in Den Haag met gaskachels of een biohaard, gecombineerd met duurzaam verwarmen

Met een pelletkachel hoeft sfeerverwarming in Den Haag niet duur te zijn. De voordelen op een rij:

Natuurlijkere warmte door gebruik van hout;

Milieuvriendelijk omdat houtpellets bestaan uit resthout;

Milieuvriendelijk door het niet gebruiken van gas. Bij verbranding van houtpellets komt evenveel CO2 vrij als de boom heeft opgenomen;

Goedkopere maandlasten op stookkosten doordat het rendement bij verbranding van houtpellets 94% is;

Gezellige sfeer in huis door hout geur en het knetteren van vuur.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wilt u weten wat een pelletkachel voor u kan betekenen? Het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt. De oppervlakte van uw woonruimte bijvoorbeeld is belangrijk. Wij adviseren u graag! Voor meer informatie of advies kunt u bellen naar 06-31796998 of mailen kan ook naar info@atechpelletkachels.nl U kunt ook online een offerte aanvragen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.