Calux AMBIENT Edil Kamin Forma Slideshow Image 6 Slideshow Image 7 Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4

Contact

ATech Pelletkachels

Gildeweg 30
2632 BA NOOTDORP

Postbus 148
2260AC LEIDSCHENDAM

Tel: 06-31796998
Mail: info@atechpelletkachels.nl
Web: www.atechpelletkachels.nl

Leveranciers

   

 

Sfeerverwarming met een pelletkachel in Den Haag!

Houtpellets van zeer hoge kwaliteit vindt u bij ATech Pelletkachels

Op een duurzame manier hout verbranden in een pelletkachel met houtpellets is de toekomst. Met een hoog rendement is een pelletkachel 40 tot 75 % goedkoper dan gas. Dat kan u jaarlijks een hoop geld besparen! U krijgt toch de warmte die u gewend bent van uw centrale verwarming, maar stookt met een houtpellet, kleine cilindrische staafjes hout.

Een pelletkachel is een verbrandingsoven voor houtpellets. Het ziet er gezellig en behaaglijk uit en is een echte sfeerverwarming in uw woning. Bekijk nu onze website voor sfeerfoto’s van ATech Pelletkachels uit Den Haag en u zult verrast zijn door deze mooie duurzame innovatie die ook sfeerverwarming brengt.

De voordelen van houtpellets in Den Haag

Sfeerverwarming hoeft niet duur te zijn. Want met een pelletkachel heeft ook in Den Haag de volgende voordelen:

· Besparing op stookkosten. Met een optimaal rendement van 94% bij de verbranding van houtpellets;

Duurzaam en milieubewust. Bij de verbranding van een houtpellet komt er net zoveel CO2 vrij als de boom heeft opgenomen en het hout bestaat alleen uit. resthout;

Subsidie. Bedrijven krijgen mogelijk subsidie, de EIA (Energie Investerings Aftrek).

Zo heeft u uw sfeerverwarming met een pelletkachel wel erg snel terugverdiend!

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wilt u weten wat een pelletkachel voor u kan betekenen? Het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt. De oppervlakte van uw woonruimte bijvoorbeeld is belangrijk. Wij adviseren u graag! Voor meer informatie of advies kunt u bellen naar 06-31796998 of mailen kan ook naar info@atechpelletkachels.nl u kunt ook online een offerte aanvragen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.