Calux AMBIENT Edil Kamin Forma Slideshow Image 6 Slideshow Image 7 Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4

Contact

ATech Pelletkachels

Gildeweg 30
2632 BA NOOTDORP

Postbus 148
2260AC LEIDSCHENDAM

Tel: 06-31796998
Mail: info@atechpelletkachels.nl
Web: www.atechpelletkachels.nl

Leveranciers

   

 

Sfeerverwarming in Den Haag hoeft niet duur te zijn met de prijzen van pelletkachels!

Prijzen vanaf € 1429,- bij ATech Pelletkachels

Op een duurzame manier hout verbranden in pelletkachels is de toekomst. Met een hoog rendement verbranding bespaart u op de prijzen van uw stookkosten 40 tot 75 %. U krijgt met die prijzen bij pelletkachels toch de warmte die u gewend bent van uw centrale verwarming, maar stookt met houtpellets.

Het principe van pelletkachels is eenvoudig. Het is eigenlijk een verbrandingsoven voor houtpellets, die er gezellig en behaaglijk uitziet. Het is een echte sfeermaker in huis, terwijl de prijzen van pelletkachels enorm meevallen en zichzelf terugverdienen. Bekijk onze website voor sfeerfoto’s van ATech Pelletkachels uit Den Haag en u zult versteld staan door deze mooi uitziende duurzame innovatie.

De voordelen en prijzen van pelletkachels in Den Haag

Sfeerverwarming is niet duur met een pelletkachel. U heeft de volgende voordelen:

Besparing op uw stookkosten, met een optimaal rendement van 94%;

Milieubewust en duurzaam omdat bij verbranding net zoveel CO2 vrijkomt als de boom heeft opgenomen;

Duurzaam doordat houtpellets alleen uit resthout bestaat;

Subsidie voor bedrijven is soms mogelijk met de EIA (Energie Investerings Aftrek).

Zo heeft u uw sfeerverwarming met pelletkachels snel terugverdiend. De prijzen in Den Haag variëren vanaf € 1429,- voor verwarming van 60 m2 tot bijvoorbeeld € 1829,- voor een pelletkachel die 80 m2!

Vandaag nog een offerte?

Wilt u weten wat pelletkachels voor u kunnen doen? De prijzen zijn goed, maar daarnaast is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt en bijvoorbeeld goed de oppervlakte van uw woonruimte meet. Wij adviseren u graag! Voor meer info belt u 06-31796998 of mail info@atechpelletkachels.nl Liever een online een offerte aanvragen? De prijzen voor pelletkachels heeft u dan spoedig in huis.